VIDEO: Incident u skupštini RS, ministar policije udario poslanika opozicije

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač udario je na sednici Narodne skupštine Republike Srpske poslanika opozicione Partije demokratskog progresa (PDP) Draška Stanivukovića.
"Skloni se majmune", rekao je Lukač Stanivukoviću i ošamario ga. 
 
Prethodno je ministar policije govorio da niko nema pravo da u skupštini RS šeta sa zastavicama NATO-a, navodeći da je on bio borac Vojske RS i da je NATO bombardovao njega i njegove saborce. 
 
Lukač je najpre zapretio Stanivukoviću da će završiti kao zastavice NATO koje je ranije uneo u skupštinsku salu, a kada je Stanivuković pitao kako će to završiti, ministar policije ga je udario. 
 
Nakon ovog incidenta, proglašena je skupštinska pauza. 
 
Stanivuković je u skupštinsku salu uneo nekoliko zastavica sa simbolom NATO saveza, a tokom rasprave o Programu reformi prilazio je srpskom članu Predsedništva BiH Miloradu Dodiku i premijeru Radovanu Viškoviću, na koje je bacao zastavice NATO, aludirajući da su oni pristali da RS i BiH uđu u taj vojni savez.
 
  • Please

    26.12.2019 09:24
    Ruke ti se pozlatile. Ne interesuje me politika, ali ništa bezobrazniji i nekulturnije na Balkanu nema od ovog malog. Tata dao milione da on pljuje po svemu.
  • Drvo

    24.12.2019 08:58
    Oba da dižu zgrade u NS.
    Gradnja u Novom Sadu nema alternativu.
  • Dragan Milkov

    24.12.2019 08:49
    Titova ulica 2
    Nasilje u Policiji nasilje u gradu i skupstini. U zatvor odmah istog. Kako je moguce da nije prijavljen za nasilje?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet