VIDEO: Kolinda pozvala birače da na izborima zaokruže broj 1, na tom mestu je Milanović

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, gostujući jutros na N1 televiziji, napravila je veliki gaf u pozivu biračima da glasaju.
VIDEO: Kolinda pozvala birače da na izborima zaokruže broj 1, na tom mestu je Milanović
Foto: Pixabay
Naime, ona je svoje birače pozvala da na glasačkom listiću 5. januara zaokruže broj 1. Na tom broj je ime Zorana Milanovića, njenog protivkandidata.
 
Kako su objasnili iz izborne komisije Hrvatske, u drugom krugu je prvi na listi onaj ko je dobio više glasova, a to je Zoran Milanović. U drugom krugu kandidati nisu po abecednom redu pa je zato Grabar-Kitarović pod brojem 2.
 
Inače, ovi listići su već odštampani, a aktuelna hrvatska predsednica očigledno nije znala razliku, odnosno nije se na vreme informisala.
 
 
Ona je svojim biračima poručila da izađu na izbore i daju glas "za Hrvatsku koja nastavlja proces rasta i razvoja, za Hrvatsku koja zna i može bolje, Hrvatsku koja je ponosna na svoje vrednosti, koja ne oseća kompleks manje vrednosti u svetu, nego je ravnopravan sagovornik".
 
"Pozivam vas da na listiću zaokružite broj 1, Kolinda Grabar-Kitarović", poručila je hrvatska predsednica biračima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.