Hrvatska: Najoštrije osuđujemo pokušaj paljenja zastave Crne Gore u Beogradu

Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova osuđuje svako mešanje u unutrašnja pitanja prijateljske Crne Gore i najoštrije osuđuje skrnavljenje crnogorske zastave na zgradi Ambasade Crne Gore u Beogradu, saopšteno je medijima u Zagrebu.
Hrvatska: Najoštrije osuđujemo pokušaj paljenja zastave Crne Gore u Beogradu
Foto: Pixabay
"Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova Hrvatske s velikom pažnjom prati razvoj situacije u susednoj i prijateljskoj Crnoj Gori", navelo je to ministarstvo povodom incident od sinoć kada su stotine navijača Crvene zvezde protestovale ispred crnogorske ambasade u centru Beograda i pokušale pirotehničkim sredstvima da zapale crnogorsku zastavu.
 
"Osuđujemo svako mešanje sa strane u unutrašnja pitanja Crne Gore, države članice NATO saveza. Najoštrije osuđujemo skrnavljenje crnogorske zastave na zgradi Ambasade Crne Gore u Beogradu", navodi se.
 
Poziva se na dijalog radi stabilnosti u regionu i izražava podrška evropskom putu Crne Gore.
 
"Pozivamo sve strane da nesuglasice reše strpljivim dijalogom, u interesu regionalne stabilnosti, kako bi Crna Gora mogla neometano da nastavi svoj put prema članstvu u Evropskoj uniji", navodi se u tekstu.
  • bilo i biće

    04.01.2020 07:31
    @NS
    Zato što nemaju svoj život...mislim imaju, ali je toliko jadan da ne žele da to da vide. Najlakše je (a kod njih i najpopularnije) gledati i pametovati komšiji šta treba da radi i kako da živi.....tako im valjda sopstvena muka prodje neopaženo.
  • Alex

    03.01.2020 22:28
    Ha ha našli se hrvati razbijači tabli na srbskom jeziku da osudjuju paljenje zastave...
  • NS

    03.01.2020 21:08
    Odgovor
    Pa sta se vi mesate u unutrasnja pitanja Srbije?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet