Nakon trostrukog ubistva u Splitu uhapšeno dvoje

Splitska policija uhapsila je dve osobe, osumnjičene za trostruko ubistvo u centru grada, potvrdio je Marko Srdarević, zamenik načelnika splitsko-dalmatinske policijske uprave.
Nakon trostrukog ubistva u Splitu uhapšeno dvoje
Foto: Pixabay
Nezvanično se saznaje da je jedna osoba uhapšena u Varošu, a druga u jednom kafiću na Skalicama. U gradu je i dalje mnogo policije koja najviše čuva Varoš, koji je i dalje zatvoren za prolaz. 
 
Prema dosadašnjim informacijama, trostruko ubistvo se dogodilo oko 15.30 na Šperunu, u samom centru grada, te u Radmilovićevoj ulici.
 
Napadač je prvo ubio muškarca koji je bio na motoru, nekoliko minuta kasnije je zapucao i na drugog mladića u Radmilovićevoj, te zatim na trećeg. Prva dvojica umrla su na mestu napada, a treći u splitskoj bolnici.
 
Ubica je bio odeven u crno i nosio je kalašnjikov. Rafalno je pucao na svoje žrtve. U jednom trenutku je i snimljen kako šeta s oružjem po Varošu. Zbog pucnjave je policija celo popodne i veče preko medija upozoravala građane da izbegavaju taj deo grada.
 
Gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara objavio je da je osumnjičeni uhapšen i zahvalio se policiji na brzom delovanju.
  • 021IS

    11.01.2020 22:16
    Djavo dosao po svoje
    Sva trojica ubijenih su dileri . Ubio ih je lik cijeg su rodjenog brata maltretirali (poznavajuci Split, verovatno su ga i uvukli u vrzino kolo narkotika).

  • turista

    11.01.2020 21:06
    Split je velika luka i idealno cvoriste za narko biznis , tu su i huligani iz "torcide " , opasan grad pogotovo nocu
  • Preambula

    11.01.2020 20:42
    Neko od "navijaca" ? Hercegocvina Blues ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet