Nastavnici i osnovci kod Skoplja od 1. februara na časove bez mobilnih

Nastavnici i učenici u osnovnim školama u skopskoj opštini "Đorče Petrov" od 1. februara moraće pre časa da odlože mobilne telefone, najvio je gradonačelnik te opštine.
 Nastavnici i osnovci kod Skoplja od 1. februara na časove bez mobilnih
Foto: Pixabay
Prema odluci opštinskih vlasti, od početka narednog meseca učenici i nastavnici u osnovnim školama će pre početka časa morati mobilne telefone da ostave u posebne "džepove".
 
Gradonačelnik "Đorče Petrova" je, kako su preneli lokalni mediji, objavio da je deo "džepova" već napravljen i da će svi biti numerisani brojevima učenika iz dnevnika.
 
"U te džepove na označenim mestima treba da se odlože isključeni mobilni telefoni. Cilj je da se neometano odvija nastavni proces. Za nastavnike koji ne budu poštovali uputstva, sledi disciplinska kazna", rekao je gradonačelnik te skopske opštine.
  • Ns

    28.01.2020 21:21
    Ih
    Postoji dogovor npr. u Isidorinoj gimnaziji. Pri ulasku u ucionice deca odloze telefone. Ali, ti telefoni su uglavnom neki koje vise ne koriste i onda opet nikakav efekat.
  • Bata

    28.01.2020 17:25
    Tu smo
    Ovo treba da uvede i gradonačelnik Vučević u Novosadskoj opštini.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet