Orban: Soros ima mrežu za organizovanje migracija

Mađarski premijer Viktor Obran optužio je danas američkog finansijera Džordža Sorosa i njegovu mrežu za organizovanje migracija širom Balkana.
U svom redovnom intervjuu javnom radiju Košut, petkom ujutru, Orban je rekao da su organizacije koje finansira Džordž Soros umešane u organizaciju migracija.
 
Orban je okarakterisao Sorosa kao "svetskog oligarha broj jedan", koji finansira nevladine organizacije, grupe i aktiviste u mrežama koje su, kako kaže, poput mafije.
 
Rekao je i da se "političari koje Soros iznajmljuje" zalažu za migracije, dok se Mađarska tome protivi.
  • Yip Man

    01.02.2020 09:07
    Kad desničar i fašista priča o emigraciji.

    To mu dođe isto kao kad SNS priče o poštenju i korupciji.

    Aloooo je rekao sve u svom komentaru.
  • Ruska pudlica

    31.01.2020 13:02
    Kako se na Madjarskom kaze AVAV? OVOV :)
  • Ptić Rugalac

    31.01.2020 12:58
    @socko
    Ma, svakako. Tvoj deda-Soki je uzor "filantropije" i demo(no)kratičnosti. Zašto ne emigriraš u Severnu Makedoniju? Nju sorosoidi hvale kao vrhunsku demokratiju. Sve sa podmićenim poslanicima, koji izglasavaju sve ono što deda-Soki želi (promenu imena države, prava Albancima o kojima Srbi u Crnoj Gori mogu samo da sanjaju, itd.). Iznad svega - sorosoidna demo(no)kratija zasniva se na zdravom narko-kapitalu kosovskih bosova i donova. Živela narko-demonokratija hohštaplera Sorosa!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU razmatra uvođenje sankcija Izraelu

Ministri spoljnih poslova EU prvi put su vodili "značajnu diskusiju" o uvođenju sankcija Izraelu ako se ne bude ponašao u skladu sa međunarodnim humanitarnim pravom.