Avion skliznuo s piste u Istanbulu, trup se raspao na tri dela

Turski mediji su objavili da je jedan turski avion na domaćoj liniji skliznuo s piste na istanbulskom aerodromu "Sabiha Gokdžen", udario u obližnji nasip i raspao se.
 Avion skliznuo s piste u Istanbulu, trup se raspao na tri dela
Foto: FoNet/AP
Nema izveštaja o stanju putnika koji su poiskakali iz oštećene letelice kada se zaustavila. Ministarstvo saobraćaja Turske je saopštilo da nije poginuo niko od 177 putnika. 
 
Na televizijskim snimcima se vidi da se trup aviona raspao u tri dela, a vidi se i evakuacija putnika kroz pukotine. Televizija NTV javila je da je avion posle skliznuća s piste zahvatio požar, ali je vatra brzo ugašena. 
 
Ta televizija je navela da je avion niskotarifne turske kompanije "Pegazus erlajns" doleteo iz Izmira i da je zbog udesa zatvoren istanbulski aerodrom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet