U Mostaru napadnuti članovi antifašističkih udruženja

Grupa huligana danas je bakljama, kamenicama i bocama gađala članove antifašističkih udruženja, koji su se okupili na Partizanskom groblju u Mostaru.
U Mostaru napadnuti članovi antifašističkih udruženja
Foto: Pixabay
Prilikom izlaska sa skupa oko dve hiljade članova antifašističkih udruženja iz BiH i susednih zemalja, na njih su sa suprotne strane ulice poletele kamenice, staklene boce i baklje, objavio je sarajevski portal Klix.ba.
 
Brzom intervencijom specijalne policije huligani su rasterani. Huligani su pre napada skandirali parole i oštetili nekoliko autobusa kojim su doputovali članovi antifašističkih udruženja.
 
Antifašiste su i danas na ulazu u Partizansko groblje dočekali grafiti s fašističkim i ustaškim simbolima. Članovi antifašističkih udruženja iz BiH i regiona okupili su se danas na centralnoj svečanosti manifestacije Dani antifašizma u Mostaru.
 
Iako je bilo planirano da kolona učesnika manifestacije prošeta od Musale do Partizanskog groblja, policija je odlučila da se do Partizanskog groblja prevezu autobusima.
  • Djoka

    16.02.2020 06:16
    Uzas
    Tamo Dodikovi cimeri i koalicioni partneri u akciji,a ovde Vucicevi "antifasisti" u vidu Mise Vacica ,Gorana "Firera" i sl.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.