Brajantova udovica tužila vlasnika i pilota helikoptera zbog smrti muža

Udovica Kobija Brajanta, Vanesa, tužila je vlasnika helikoptera u kojem je poginuo nekadašnji košarkaš Los Anđeles Lejkersa i njihova ćerka.
Pilot Ara Zobajan je, kako piše u tužbi, bio neoprezan i nepažljiv zbog letenja u uslovima loše vidljivosti 26. januara i trebalo je prekinuti let. Zobajan je jedan od devetoro ljudi poginulih u padu helikoptera.
 
Tuženi su kompanija "Island Express Helicopters Inc" i pravni zastupnik Zobajana čije ime nije objavljeno.
 
Vanesa Brajant u tužbi tvrdi da je Zobajan bio nepažljiv po osam navedenih tačaka, uključujući to da nije pravilno procenio vremenske uslove.
 
Podnošenje tužbe je objavljeno na javnom memorijalnom skupu održanom u Los Anđelesu za Brajanta, njegovu ćerku i sve žrtve, uključujući Zobajana.
  • Pavle

    25.02.2020 08:22
    Proreknuto je inače
    Ako ti gazda, milioner, koji je još i celebrity kaže "vozi Miško", odgovornost je samo na njemu. Pilot je jednako rizikovao i svoj život.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.