VIDEO: Zamenik iranskog ministra zdravlja ima virus korona

Testovi su pokazali da je zamenik iranskog ministra zdravlja pozitivan na virus korona, prenosi danas iranska poluzvanična agencija ILNA.
Portparol iranskog Ministarstva zdravlja potvrdio je u intervjuu za državnu televiziju da je Iradž Harirči zaražen virusom korona i da se nalazi u karantinu.
 
U Iranu je 15 osoba umrlo od posledica novog virusa korona, dok je potvrđeno 95 slučaja zaraze, objavio je ranije danas portparol iranskog Ministarstva zdravlja.
 
Te podatke Kianuš Jahanpur je izneo u intervjuu iranskoj državnoj televiziji, navodeći da su mnogi slučajevi povezani sa Komom, šiitskim verskim centrom.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet