Dvoje zaraženih virusom korona na konferenciji na kojoj je učestvovao Vučić

Američko-izraelski savet za javne poslove (AIPAK) saopštio je da su najmanje dve osobe koje su prisustvovale nedavnoj konferenciji u Vašingtonu pozitivne na korona virus.
"Potvrđeno nam je da su najmanje dva testirana učesnika iz Njujorka pozitivna na korona virus", navodi se u saopštenju AIPAK-a objavljenom na Tviteru.
 
Obaveštenje je mejlom upućeno svim učesnicima, gostima, govornicima na konferenciji, kao i administraciji.
 
Predstavnici AIPAK-a navode da su u stalnoj komunikaciji sa nadležnim zdravstvenim službama, kao i da su konsultovali vodećeg infektologa Edvarda Septimusa sa Medicinskog koledža u Teksasu, te da učesnicima savetuju da prate uputstva zdravstvenih stručnjaka.
 
Na godišnjoj konferenciji AIPAK-a, održanoj od 1. do 3. marta u Vašingtonu, govorio je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
 
  • Shorty

    08.03.2020 13:28
    Rece preCednik da virus ne moze nista alkoholu. Taman ima da se kupi rakija sa batinim likom. E pa onda preCednice, uzdravlje, navalite...
  • Salamander

    07.03.2020 21:37
    U karantin
    Zaraziće

  • LenjaBuba

    07.03.2020 17:19
    Čitam tekst,a pred očima mi blinkaju reči iz Mortal Kombata... FINISH HIM! FATALITY!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izborna komisija: Putin ubedljivo pobedio

Aktuelni predsednik Rusije Vladimir Putin ubedljivo je pobedio na predsedničkim izborima, koji su održani u prethodna tri dana, jer posle 70 odsto prebrojanih glasova ima podršku 87,17 odsto birača.