Mitropolija: Tamjanom i molitvama protiv virusa korona

Mitropolija crnogorsko-primorska saopštila je da će se, u skladu sa hrišćanskom verom i predanjem, odgovorno postaviti prema daljoj zdravstvenoj situaciji u Crnoj Gori i preporukama stručnih zdravstvenih organa.
Mitropolija: Tamjanom i molitvama protiv virusa korona
Foto: 021.rs
"U molitvama i usrdnim moljenjima (litijama) koje se redovno organizuju povodom virusa i epidemije bezakonja koja nas je snašla ugrožavajući naše verske i građanske slobode, pridružićemo u narednom periodu i molitve protiv stvarne zdravstvene pretnje za građane Crne Gore i celog sveta - takozvanog virusa korona", saopšteno je iz mitropolije.
 
Kako su naveli, "molićemo se Bogu, iscelitelju svake bolesti i nemoći, da se kadom tamjana i molitvom sveštenstva i vernih odagna ova obostrana pošast od Crne Gore i za ozdravljenje svih obolelih u svetu".    
  • SMile

    12.03.2020 13:29
    A šta ćemo sa...
    Bolje se obrijajte i perite ruke što češće, manite se molitve, siguran sam da svi imate bar po 2 pametna telefona...
  • Zlojeb

    12.03.2020 13:19
    i tri kruga oko crkve uz tam-tam

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.