Dva slučaja virusa korona u Crnoj Gori

Dve žene zaražene su virusom korona u Crnoj Gori, saopštio je premijer te države Duško Marković.
Dva slučaja virusa korona u Crnoj Gori
Foto: Pixabay
Premijer Marković na konferenciji za novinare saopštio je da su zaražene žene rođene 1948. i 1973. godine.
 
"Laboratorije Instituta za javno zdravlje Crne Gore danas su potvrdile prve slučajeve infekcije novim koronavirusom u Crnoj Gori. Pacijenti su ženskog pola - rođene 1948. i 1973. godine i obe su tokom prethodnog perioda boravile u područjima pogođenim epidemijom", rekao je Marković.
 
"Kao što nažalost vidimo, od ovog trenutka započinje nova faza u suočavanju sa ovim zdravstvenim i društvenim izazovom. Međutim, nema mesta panici niti nerazumnoj i nekontrolisanoj zabrinutosti", poručio je Marković
 
Zdravstveno stanje te dve žene je stabilno.
  • Crnogorcima

    18.03.2020 10:47
    Prvo, pa žensko!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.