Vatikan oprašta grehe svim obolelim od virusa korona

Rimokatolička crkva saopštila je da će vernicima koji su se zarazili virusom korona biti oprošteni svi gresi, javila je televizija France 24.
Prema odluci Vatikana, na oproštaj grehova mogu računati i rođaci koji vode brigu o inficiranima, lekari i ljudi koji se mole za njihovo zdravlje.
 
Da bi dobili pravo na oproštaj, oboleli katolici moraju da se mole i na daljini učestvuju u važnim crkvenim praznicima. Oni koji se budu molili za zdravlje lekara treba svakog dana najmanje 30 minuta da čitaju Bibliju.
  • Petar

    22.03.2020 20:15
    Kraj je blizu
    Samo Gospod oprasta grehe i dao je svom sinu a nasem spasitelju moc da takodje oprasta grehe.Ovo sto sam procitao me je jako rastuzilo.Vatikan,papa...sve su to umobolni bogohulnici i satanske sluge.Neka nas Bog sacuva jer kraj je poceo....nevezano za koronu.
  • Andrija Šrek

    22.03.2020 16:48
    ??
    Jel to uključuje i one obolele koji su svojim neodgovornim ponašanjem zarazili, direktno ili indirektno, još stotine drugih?
  • Kaćanka

    22.03.2020 15:17
    hahaha,,,,moram se nasmejati....hahaha znači otpisali su ih čim im opraštaju grehe....u straha su velike oči...ajd da im oprostimo grehe možda nas onda korona neće..... Crkve, crkve ne zna se koja je gora...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.