Za 24 sata u Italiji umrle 602 osobe, ukupno zaraženo 63.928 ljudi

U Italiji su u poslednja 24 sata od virusa korona preminule 602 osobe, saopštio je Štab civilne zaštite, a ukupno je zaraženo 63.928 ljudi, od čega u proteklom danu 3.780.
Za 24 sata u Italiji umrle 602 osobe, ukupno zaraženo 63.928 ljudi
Foto: FoNet
Od početka epidemije kronavirusa u Italiji je preminulo 6.077 osoba, a oporavilo se 7.432 ljudi, a samo u poslednja 24 sata 408.  
 
Štab ističe da je važno da je broj zaraženih u poslednja 24 sata manji nego što je to bilo juče, kada je registrovano 3.957 slučajeva.  
 
U Lombardiji kažu da vide svetlo na kraju tunela.  
 
"Juče smo bili umereno optimistični. Rekli smo da se trend popravlja. Još nije vreme za proglašavanje pobede, i dalje treba da budemo fokusirani, ali vidimo svetlo na kraju tunela", rekao je poverenik za socijalnu zaštitu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.