Nezadovoljni putnici zapalili vozove

Putnici, nezadovoljni neprestanim kašnjenjem u železničkom saobraćaju u Argentini, zapalili su tri putnička voza na stanicama, nedaleko od Buenos Ajresa.

Putnici, nezadovoljni neprestanim kašnjenjem u železničkom saobraćaju u Argentini, zapalili su tri putnička voza na stanicama, nedaleko od Buenos Ajresa.

Policija je saopštila da je najmanje osam vagona zapaljeno i da su najmanje tri osobe uhapšene. Prvi nemiri zabeleženi su na železničkoj stanici Haedo, a potom su se proširili na susedne Ramos Mejia i Kuidadela.

Nemiri su započeli tokom jutarnjeg špica, nakon što su se putnici ukrcali radi odlaska na posao u prestonicu. Voz, koji je iskočio iz šina, uzrokovao je nekoliko većih kašnjenja duž preopterećene železničke pruge u Argentini.

Vatrogasci su se požalili da su ih putnici sprečavali u obavljanju njihove dužnosti. Portparol kompanije "Trenes de Buenos Aires", koja je zadužena za održavanje pruge Gustavo Gago izrazio je sumnju da su nemiri "nameran čin industrijske sabotaže" protiv te firme.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet