Tramp popularan kao kada je postao predsednik

Američki predsednik Donald Tramp danas je popularan kao da je prvi dan na radnom mestu, a razlog je njegovo odgovor na krizu sa virusom korona, prenosi CNN.
Najnovije istraživanje Galupa pokazalo je da 49 odsto ispitanika podržava način na koji Tramp obavlja funkciju predsednika, dok 45 odsto ne odobrava njegov način rada.
 
Prema rezultatima ispitivanja javnog mnjenja, 60 odsto Amerikanaca podržava način na koji Tramp rukovodi krizom oko korona virusa, dok 38 odsto ne podržava to što radi.
 
Od neopredeljenih, šest od 10 ispitanika podržava Trampov odgovor na krizu, uključujući da to čini i jedan od četiri demokrata, odnosno 27 odsto.
 
Istraživanje sugeriše i da ljudi ne prate svaku Trampovu izjavu oko pandemije korona virusa, odnosno ne smatraju ga odgovornim za povremena "štucanja" administracije na tom putu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet