U Norveškoj od virusa korona obolela 3.034 pacijenta, 14 smrtnih slučajeva

Norveški institut za javno zdravlje objavio je danas da je u toj zemlji potvrđeno da su od virusa korona obolele 3.034 osobe, dok je 14 ljudi umrlo, prenosi Itar tas.
U Norveškoj od virusa korona obolela 3.034 pacijenta, 14 smrtnih slučajeva
Foto: 021.rs
Prvi slučaj je prijavljen krajem februara, a Vlada Norveške je zabranila ulazak u zemlji svim strancima koji nemaju boravište, a uvela je i graničnu kontrolu prema zemljama Šengena.
 
Vlasti su zatvorike vrtiće, škole i univerzitete, a svi građani koji se vraćaju iz inostrantva obavezni su da idu u dvodnedeljni karantin.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.