U Kanadi benzin četiri puta jeftiniji od vode

Profesor neuroimunologije dr Boris Šakić iz Hamiltona u Kanadi rekao je rano jutros u uključenju za RTS da je u toj zemlji stanje zbog virusa korona zasad stabilno, da se cene proizvoda još nisu menjale, ali je došlo do jedne neobične promene.
U Kanadi benzin četiri puta jeftiniji od vode
Foto: 021.rs
"Situacija je ovde poprilično stabilna, međutim, preduzete su neke mere da se zatvore preduzeća koja nisu osnovna za život stanovništva, a rade prodavnice hrane, apoteke, banke...", objasnio je on.
 
Kako kaže, jedino je nestašica toalet-papira, gotovo kao svuda u svetu, međutim, desio se i jedan paradoks.
 
"Cene su uglavnom iste, ali benzin je četiri puta niži nego litar vode, što je paradoks", rekao je on.
 
Kako kaže, srpska zajednica se dobro drži, okupljanja u crkvi su otkazana do daljeg. Predavanja na fakultetima su obustavljena, sve je stalo.
 
"Na ulicama ima manje ljudi, neki restorani i dalje rade, ali nema masovnih okupljanja", objasnio je on, dodajući da je najavljeno da će biti zatvoreni parkovi.
  • Brus Vilis

    26.03.2020 21:44
    Spavaš li mirno ministreAntiću
    Ne valja ništa taj Zapad! Plasiraju lažne vesti kako bi privukli naše lekare da odu tamo, pa bi ovi dobili školovane stručnjake u koje nisu ni cent uložili.
  • Иги

    26.03.2020 14:56
    Пијте бензин онда.
  • Otac

    26.03.2020 13:59
    Realnost...
    ...života.
    "Profesor neuroimunologije dr Boris Šakić iz Hamiltona u Kanadi"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet