Potvrđen četvrti smrtni slučaj u BiH, ukupno zaraženo 230 pacijenata

U BiH je do sada potvrđeno 230 slučajeva zaraženih virusom korona, a potvrđen je četvrti smrtni slučaj od posledica tog virusa.
Potvrđen četvrti smrtni slučaj u BiH, ukupno zaraženo 230 pacijenata
Foto: Pixabay
U Bihaću je preminuo 67-godišnji pacijent, koji je već bio ugroženog zdravstvenog stanja.
 
U Konjicu su potvrđena četiri nova slučaja zaraženih. Prema nezvaničnim informacijama koje su objavili sarajevski mediji, u pitanju su tri člana porodice preminulog vozača direktora kompanije "Igman", kao još jedan muškarac koji se povezuje sa proslavom u toj kompaniji početkom marta.
 
U RS su potvrđena 34 nova slučaja koronavirusa. U Bihaću je preminuo pacijent (67), koji je već bio ugroženog zdravstvenog stanja.
 
Ministar zdravlja i socijalne zaštite Alen Šeranić precizirao je da se broj zaraženih u RS popeo na ukupno 155. U poslednja 24 časa izvršeno je 176 labaratorijskih nalaza, rekao je Šeranić.
 
Od 34 nova lica koja su zaražena korona virusom, 22 je iz Banjaluke, četiri iz Teslića, dvoje iz Laktaša i Prnjavora i po jedno lice iz Prijedora, Bijeljine, Kotor Varoši i Modriče, prenosi RTRS.
 
"Pokušali smo da povećamo kapacitet testiranja. Naš cilj je da što pre otkrijemo sve osobe koje su pozitivne", rekao je Šeranić.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet