Lekar iz Bara među zaraženima u Crnoj Gori, ukupno 82

Institut za javno zdravlje Crne Gore potvrdio je prisustvo virusa korona kod 13 osoba, čime je broj inficiranih u zemlji porastao na 82, a među njima su lekar iz Bara.
Lekar iz Bara među zaraženima u Crnoj Gori, ukupno 82
Foto: Pixabay
Danas je testirano 75 osoba, a pozitivan nalaz je otkriven kod 13. Nakon 18 časova, pozitivan rezultat je otkriven kod lekara iz Bara kao i dve pacijentkinje, saopštio je Institut navodeći da između njih ne postoji epidemiološka povezanost.
 
Pozitivna je i grupa od četiri obolela za koje postoji jasna epidemiološka povezanost sa ranijim slučajevima. Grupi lekara i medicinskih radnika bolnice u Baru određena je mera kućne izolacije, navodi se u saopštenju Instituta koje prenosi RTCG.
 
Prema dostupnim podacima najviše je zaraženih u Tuzima - 31, Podgorici (27), Baru i Andrijevici po šest, Herceg Novom i Budvi po četiri, Ulcinju tri i Danilovgradu jedan.
  • Junik

    27.03.2020 22:08
    bara
    A gde se nalazi ta bara.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet