Crna Gora odbila respiratore iz Srbije

Potpredsednik crnogorske Vlade i predsednik Nacionalnog koordinacionog tela za zarazne bolesti Milutin Simović zahvalio se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na donaciji pet respiratora i poručio da će se Crna Gora i bez Srbije snaći.
Prethodno je predsednik Srbije odgovorio na optužbe iz Crne Gore da je Srbija "otela Crnoj Gori" respiratore.
 
"Veoma je važno da odgovorim na optužbe koje su stigle iz Crne Gore. Srbija nije nikada nikome ništa otela niti uzela. Na tržištu smo kupili sve najnormalnije. Spremni smo i razgovarali smo da im poklonimo 3 respiratora besplatno. Takođe, spremni smo da na molbu Andrije Mandića damo još dva respiratora za Pljevlja i Bijelo Polje", rekao je Vučić u obraćanju naciji.
  • StAV

    31.03.2020 13:33
    To je druga drzava
    Ne mesajte se i pustite ljude na miru. Sredite svoje glibavo dvoriste.
  • Osoba M

    29.03.2020 11:14
    Angazovanost botova probija granice... ali kad se razmisli, odlicna je vest za to: raspirivanje mrznje prema celom jednom narodu, promovisanje filantropstva Ace Kvake. Jadni smo i mi i oni sa ovakvim vodjstvom, sve je to ista (prepisivacka) skola
  • Razumom protiv virus

    28.03.2020 16:48
    Poklon
    Neshvatljivo je da neko u ovo vreme ne prihvata pomoc koja je direktno usmerena na zivot ljudi! Svaka pomoc je preko potrebna nije bitno od koga je i u kolikoj meri data. Gde je tu odgovornost?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet