Preminula beba od virusa korona u SAD

U Ilinoisu je danas preminula beba zaražena virusom korona, saopštio je guverner te američke savezne države Džej Bi Priker.
Preminula beba od virusa korona u SAD
Foto: Pixabay
Direktor za javno zdravlje Ilinoisa Ngozi Ezike rekao je da, iako stariji ljudi čine većinu žrtava, beba koja je umrla bila je zaražena virusom KOVID-19 i dodao da će "smrt deteta mlađeg od godinu dana biti istražena", prenose američki mediji.
 
"Današnji dan je posebno težak. Nikada do sada nismo izgubili život novorođenčeta zbog korona virusa", rekao je dr Ezike.
 
U Ilinoisu je za 24 sata umrlo još trinaestoro obolelih od korona virusa, a registrovano 465 novih slučajeva. Ukupno je 47 preminulih i 3.491 slučaj zaraženih, prenose američki mediji.
  • Provereno

    29.03.2020 16:44
    Evo, pouydano ynam da je krdo slonova u Africi uginulo od korone.
    A i jedno jato delfina u Tihom okeanu.
    Za zebe u Deliblatskoj peščari se još ispituje, ali biće i one pridodate tome.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet