Još dvoje preminulo od virusa korona u Severnoj Makedoniji

U Severnoj Makedoniji su umrla još dvojica obolelih od koronavirusa, starosti 31 i 91 godinu, tako da se broj umrlih od te zaraze popeo na šest.
Još dvoje preminulo od virusa korona u Severnoj Makedoniji
Foto: Pixabay
Obojica su umrla na Klinici za infektivne bolesti u Skoplju - jedan star 91 godinu koji je bio hospotaliziran osam dana i jedan 31-ogodišnjak, čija klinička slika je bila teška, rekao je ministar zdravstva Venko Filipče.
 
Ministar je objavio da je u posednjih 24 sata potvrđeno još 16 slučajeva zaraze koronavirusa, tako da je do podne 257 dijagnostikovanih.
 
Na Infektvnu kliniku u Skoplju su danas primljena tri pacijenta iz Skoplja i Kumanova i sada se tamo leči ukupno 49 ljudi, od kojih sedmoro ima težu kliničku sliku peumonije - upale pluća, a zasad niko nije na respiratoru.
 
Ministar je istakao da je klinička slika svih drugih pacijenata širom države (na kućnom lečenju) stabilna i da su u svakodnevnoj komunikaciji s lekarima, odnosno s lokalnim bolnicama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet