U BiH 13 novih slučajeva zaraze virusom korona, u Crnoj Gori šest

U Federaciji BiH potvrđeno je još 13 slučajeva zaraze virusom korona, dok je u Crnoj Gori registrovano šest novih slučajeva.
U BiH 13 novih slučajeva zaraze virusom korona, u Crnoj Gori šest
Foto: 021.rs
U BiH je ukupno zaraženo 340 ljudi. U Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu tokom noći testirano je 46 uzoraka, od kojih su 33 bila negativna, prenosi RTRS. Od 13 zaraženih, sedam slučajeva je iz Zenice, po dva iz Bihaća i Zavidovića, jedan iz Žepča i jedan službenik EUFOR-a, navode u Kliničkom centru. Osam zaraženih se oporavilo, a preminulo je šest lica.
 
U Crnoj Gori je zaražena ukupno 91 osoba. Kako je saopšteno iz Instituta za javno zdravlje, od sinoćnjeg preseka analizirano je 29 testova među kojima je bilo šest pozitivnih. Najviše registrovanih je u Podgorici i Tuzima - 30, odnosno 32. Pod zdravstveno-sanitarnim nadzorom se nalazi 6.278 osoba.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet