VIDEO: Policajac pucao na olimpijca zbog kršenja samoizolacije

Brojne zemlje nalaze se u karantinu, a njihovi građani u dobrovoljnoj ili prisilnoj samoizolaciji. Jedna od njih je i Kostarika s koje dolazi neobičan slučaj.
Rafael Villavicencio, kostarikanski surfer i zlatni olimpijac, prekršio je samoizolaciju kako bi sunčani dan iskoristio za trening. Međutim, na plaži se pojavio i policajac koji je došao da ga upozori da krši pravila. 
 
Međutim, policajac je upozorenje odlučio da iskaže s pištoljem u rukama pa se surfer odmah dao u beg. To nije najbolje selo policajcu koji je potrčao za Villavicenciom i počeo da puca. 
 
 
Villavicencio je uspeo da pobegne nepovređen, ali sada tvrdi kako će pokrenuti postupak protiv policajca zbog pokušaja ubistva. 
 
"Držao je oružje na preteći način. Kad sam to video, uspaničio sam se i počeo da trčim", rekao je surfer za kamere kostarikanske televizije nakon ovog incidenta. 
 
  • Novosadjan

    31.03.2020 13:00
    Tako se to radi nafiluju par pametnjakovica i niko se vise ne bi pravio pametan
  • Gramzi - Bagins

    31.03.2020 10:55
    "Villavicencio je uspeo da pobegne nepovređen, ali sada tvrdi kako će pokrenuti postupak protiv policajca zbog pokušaja ubistva."
    Može da proba ali će njegova prijava glatko biti odbačena jer, kada je proglašeno vanredno stanje, policija ima pravo i ovlašćena je da upotrebi oružje kada god procene da je neophodno. Dakle, pandur ga je mogao izbušiti k'o švicarski sirac i ne bi ga niko ništa pitao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.