Vlast u Lombardiji tek sada naredila svojim građanima da nose maske

Italijanske vlasti u regiji Lombardija na severu Italije naredile su svim svojim građanima da moraju da nose maske kada izlaze napolje.
Prema izjavi predsednika ove regije, Atilia Fontane, stanovnici su dužni da pokriju "nos i usta maskama, ili čak jednostavnim šalovima" pri izlasku iz kuće, sve do 13. aprila.
 
"Već ovlašćena maloprodajna preduzeća takođe imaju obavezu da pruže svojim kupcima rukavice za jednokratnu upotrebu i hidroalkoholna sredstva za higijenu ruku", dodao je Fontana.
 
Fontana je pozvao javnost da se i dalje pridržava vladinih smernica upozoravajući kako cilj zemlje da zaustavi širenje ovog smrtonosnog virusa još nije postignut.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet