Tramp: Svetska zdravstvena organizacija je davala loše preporuke

Predsednik SAD Donald Tramp kritikovao je Svetsku zdravstvenu organizaciju i optužio je da je bila previše opuštena prema Kini, te davala loše savete na početku epidemije.
"SZO je stvarno zabrljala. Iz nekog razloga finansiraju je najviše SAD, a i dalje je veoma usmerena na Kinu. Dobro ćemo je proučiti", napisao je Tramp na Tviteru, prenosi Rojters.
 
Dodao je da je on "srećom odbacio" savet SZO da granice sa Kinom budu i dalje otvorene na početku epidemije i zapitao se zašto je ta organizacija davala "tako pogrešne preporuke".
  • Jelena

    10.05.2020 20:40
    To je zapad
    Nas zdravstvenih sistem je izdržao, a navodno bolji su poklekli. Sto treba rasfrmirati, otkazi ga od farmako mafije i uticaja milijardera i vratiti ga u funkciju onoga za sta je i smisljen
  • @Sremac

    07.04.2020 20:18
    U poslednje vreme, a posebno vezano za epidemiju, meni se cini pametniji od vecine drugih, menjam misljenje o njemu na bolje.
  • Sandokan

    07.04.2020 20:02
    Babun jeste ali je ovog puta u pravu. Pogledajtee vesti koje stizu iz SZO, svaki dan menjaju pricu za 180 stepeni. Ovaj nas psihopata im sve veruje, kao dobar zucko, poslusni debilko. Takodje najvise novca dobijaju od Gejtsa, usput.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet