U Sloveniji 1.091 potvrđen slučaj zaraze virusom korona

U Sloveniji je prema poslednjim podacima potvrđena 1.091 infekcija korona virusa, preminule su još četiri osobe, pa se taj broj popeo na 40.
U Sloveniji 1.091 potvrđen slučaj zaraze virusom korona
Foto: Pixabay
U Sloveniji je u utorak urađeno 1.214 novih testova na korona virus, a identifikovano je 36 novih infekcija, potvrđen je 1.091 slučaj. Ukupno je obavljeno 30.669 testova, 111 osoba je hospitalizovano, od kojih 35 na intenzivnoj nezi. Pet osoba je napustilo bolnicu.
 
"Imamo dovoljno razloga da se pozivamo na strogo pridržavanje samoizolacije", rekao je portparol Vlade zadužen za pitanja epidemije korona virusom Jelko Kacin.
 
Generalna uprava policije potvrdila je za agenciju STA da su četiri nova službenika pozitivna na novi korona virus.
 
Policija je navela da se tri službenika policije sigurno nisu zarazila tokom obavljanja posla rada, a da za jedan slučaj još nije jasno. Određena je samoizolacija kod kuće i
testiranje za one osobe koji su bile u kontaktu sa zaraženima. Trenutno je pet policajaca u samoizolaciji.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet