Džonson: Dugujem život medicinskom osoblju

Premijer Velike Britanije Boris Džonson rekao je danas, u prvom obraćanju po izlasku sa intenzivne nege, da duguje svoj život medicinskom osoblju državne bolnice, prenosi Rojters.
Džonson (55) smešten je u bolnicu pre nedelju dana zbog korona virusa, a 6. aprila na intenzivnu negu, gde je proveo tri dana.
 
"Ne mogu dovoljno da im se zahvalim, dugujem im život", rekao je Džonson, a njegovo obraćanje je kabinet premijera poslao novinarima.
 
On je ustao iz kreveta u petak, kratko se prošetao, što je Dauning strit označio kao ranu fazu oporavka.
 
U Velikoj Britaniji je od kovida-19 umrlo skoro 10.000 ljudi, a samo u subotu je zabeleženo 917 smrtnih slučajeva.
  • fino

    12.04.2020 14:39
    sada neka im se zahvali tako sto ce da se potrudi da ljudi dobiju dobre plate i odlicne buduce uslove za rad...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.