Medvedev hoće rusku verziju Forest Gampa

Ruski predsednik Dmitrij Medvedev želi da vidi rimejk holivudskog hita "Forest Gamp", ali u ruskoj verziji, prenose "Moskovske vesti".

Ruski predsednik Dmitrij Medvedev želi da vidi rimejk holivudskog hita "Forest Gamp", ali u ruskoj verziji, prenose "Moskovske vesti".

Šef države bio je toliko dirnut prilikom posete dečijoj bolnici, u kojoj leže deca sa smetnjama u razvoju, da je odmah osmislio da se snimi ruska verzija dobitnika Oskara, "Forest Gamp". On, takođe, misli da je pronašao idealnog čoveka koji će biti producent, glumca Jurija Georgijeviča Kucenka.

"Gledao sam ovaj film u delovima, jer je vrlo potresan, i ostavio je jak utisak na mene", izjavio je predsednik. "Ako ćemo praviti sličan film, onda treba da se uradi sa velikim talentom, kao što je bio i Forest Gamp".

Predsednik želi da se napravi "dobar i pozitivan film, ne neki mračan, jer ionako imamo dosta problema", javljaju RIA Novosti.

Medvedev je pitao Kucenka, koji je i predsednik upravnog odbora centra za rehabitilaciju za decu sa cerebralnom paralizom, da napravi film.

Ruski Forest, Gampkov, verovatno će spasavati svoje drugove vojnike u Avganistanu (dok originalni Forest to radi u Vijetnamu), medalju će dobiti najverovatnije od Gorbačova, a scenskim pokretima će učiti čuvenu rusku pevačicu Alu Pugačovu, kao što je Elvis Prisli od Foresta iz Alabame prekopirao pokrete za svoju igru.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet