Član Delegacije EU zaražen virusom korona dva puta pokušao da pobegne iz karantina u Sarajevu

Posle dvočasovne drame ispred sarajevske Klinike za plućne bolesti, odlučeno je da se muškarac zaražen virusom korona, zaposlen u Delegaciji EU u BiH, a poreklom iz Nemačke, prebaci u bazu EUFOR-a u Butmiru.
Član Delegacije EU zaražen virusom korona dva puta pokušao da pobegne iz karantina u Sarajevu
Foto: 021
Ovaj pacijent je najpre pobegao iz sarajevskog karantina na Podhrastovima. Ubrzo je lociran i smešten u vozilo Hitne pomoći, ali je tokom transporta ponovo pokušao da pobegne.
 
Ambasador EU u BiH Johan Satler saopštio je da je duboko uznemiren zbog događaja u vezi sa zaraženim članom svog tima, prenosi Klix.ba.
 
Nakon što je Klinički centar u Sarajevu saopštio da zaraženi Nemac lečenje može da nastavi kod kuće, odlučeno je da se on vozilom Hitne pomoći prebaci u vojnu bazu.
  • Куп је битан

    17.04.2020 13:44
    Тако се понаша газда у колонији. Шта му могу? На крају ће му се још и извињавати.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.