Broj žrtava virusa korona u Velikoj Britaniji ponovo u porastu

Broj smrtnih slučajeva od korona virusa u Velikoj Britaniji danas je ponovo u porastu, sa još 828 umrlih u bolnici u poslednja 24 sata, saopštilo je ministarstvo zdravlja.
Broj žrtava virusa korona u Velikoj Britaniji ponovo u porastu
Foto: FoNet/AP
U zemlji je do sada umrlo 17.337 ljudi, a zaraženo je 129.044.
 
Juče je bilo prijavljeno 449 umrlih u jednom danu, što je bio najmanji dnevni bilans od 6. aprila. Međutim, već tada je navedeno da je to smanjenje relativno, jer su dnevni podaci promenljivi i često posle vikenda pokazuju pad zbog kašnjenja u brojanju.
 
Pored toga, dnevne cifre koje objavljuju britanske zdravstvene vlasti uključuju samo pacijente koji su bili pozitivni na virus i umrli su u bolnicama, ne ubrajaju se umrli u staračkim domovima ili u kućama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet