Ukinut policijski čas u Federaciji BiH

Policijski čas u Federaciji BiH je ukinut, odlučeno je na sjednici Federalnog štaba civilne zaštite.
Ukinut policijski čas u Federaciji BiH
Foto: 021.rs

Kako se navodi, odluka stupa na snagu danas.

Policijski čas u Federaciji BiH uveden je 21. marta 2020. godine kao deo mera vezanih za prevenciju širenja virusa korona. Građanima bez dozvole je bilo zabranjeno kretanje od 20:00 do 5:00 sati.

Ranije danas, Federalni štab civilne zaštite doneo je i naredbu prema kojoj se mlađima od 18 i starijima od 65 godina, ipak omogućava kretanje u određenom periodu.

Kako je odlučeno, stariji od 65 godina moći će se kretati ponedeljkom, sredom i petkom od 9 do 13 časova, dok će mlađi od 18 imati dozvoljeno kretanje utorkom, četvrtkom i subotom od 14 do 20 časova.

  • Cici Mici

    25.04.2020 10:04
    Policijski čas
    Bravo Bosanci!
    Od početka mislim da je Novi Sad u odnosu na druge gradove skroz ok.Zašto nama makar ne olabave mere zabrane?Prijatelji koji zive u Bergamu su se smejali kad su čuli da se poredimo sa Italijom...a nije ni cela Italija zaražena samo Lombardija...
    Cela ova priča je prenaduvana!!!
  • ZaZis

    24.04.2020 22:52
    BRAVO! A znate li da je u BiH kazna za izlazak na ulicu bez maske 250e, i da to i dalje ostaje na snazi? BRAVO! HAHA! xD
  • Dragutin Jovic

    24.04.2020 17:25
    I Bosanci dobili pamet pre nas
    Ako ovo Vucic cuje bice na bensendinima i sedattivima cetiri dana pocece da urlice okolo na svakoga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.