Uhapšen muškarac u Crnoj Gori, nađeno više od 200 kilograma eksploziva

Crnogorska policija uhapsila je muškarca kod koga je pronašla više od 200 kilograma eksploziva, saopšteno je iz Uprave policije.

Pretresom stana i drugih prostorija koje koristi lice B.R. (56) policija je pronašla 205 kilograma eksploziva, 201 komad električnih i detonatorskih kapisli, 17 komada municije različitog kalibra, mašinu za aktiviranje mina, oko 10 metara sporogorućeg štapina, dva trotilska metka, oko 3 kilograma baruta i bajonet, navodi se u saopštenju.

Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija slobode je lišen B.R. i priveden nadležnom tužiocu.

  • Ako

    01.05.2020 02:48
    Je
    Montenegro rederstvena sluzba nasla.....onda je 100% ratni veteran...narko diler nije garant
  • cccp

    30.04.2020 21:36
    Spremio čovek vatromet za sutra, mašala. Jedino mi ovaj bajonet štrči.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.