U Severnoj Makedoniji ukupno preminulo 85 pacijenata

U Severnoj Makedoniji preminuo je još jedan pacijent sa korona virusom i broj žrtava te bolesti se popeo na 85, objavio je ministar zdravlja Venko Filipče.
U Severnoj Makedoniji ukupno preminulo 85 pacijenata
Foto: Pixabay
On je na Fejsbuku napisao da je na skopskoj Klinici za infektivne bolesti preminuo 65-godišnji pacijent iz Skoplja, koji je bio hospitalizovan 27. aprila.
 
Filipče je istakao da je danas Institut za javno zdravlje Severne Makedonije registrovao novih 47 pacijenata koji su ozdravili i da je broj izlečenih od korona virusa sada 992.
 
U prethodna 24 sata napravljeno je 113 testova i potvrđeno sedam novih slučajeva "kovida 19", pa je ukupan broj dijagnostikovanih od početka epidemije 1.518, a trenutno je 441 aktivan slučaj, naveo je ministar zdravlja Severne Makedonije Venko Filipče. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet