Velika Britanija po broju žrtava od virusa korona nadmašila Italiju

Velika Britanija je od danas druga na svetu po broju umrlih od korona virusa, pošto je sa 693 preminula u protekla 24 sata pretekla Italiju
Velika Britanija po broju žrtava od virusa korona nadmašila Italiju
Foto: Pixabay
U proteklom danu umrlo je 405 pacijenata više nego u ponedeljak, a ukupno je preminulo 29.427 osoba, što je 112 više nego u Italiji.
 
Ta razlika je realno mnogo veća, jer je zvanična britanska Statistička agencija danas saopštila da je od koronavirusa do 24. aprila preminulo više od 30.000 ljudi, kada se uračunaju i oni koji su umrli van bolnica.
 
To je za trećinu više nego što su tog dana saopštili zvaničnici vlade i zdravstvenih službi.
 
Lekare danas nisu obradovali ni podaci o novoobolelima, jer ih je bilo 4.406, odnosno 421 više nego u ponedeljak, a ukupno je zaraženo 194.990 ljudi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet