VIDEO: Požar u Los Anđelesu, intervenisalo 230 vatrogasaca, 11 povređeno

U požaru u fabrici za proizvodnji ulja od kanabisa u Los Anđelesu povređeno je 11 vatrogosaca, koji su pokušali da se popnu na krov kako bi zaustavili vatru, ali su morali da beže spasavajući sopstvene živote, kada je vatrena lopta eksplodirala i pogodila vatrogasno vozilo parkirano prekoputa, prenosi AP.
Kapetan vatrogasne službe Erik Skot rekao je da je snažna eksplozija pogodila okolinu u subotu popodne, a vatrogasci su morali da prođu kroz zid plamena koji je bio visok i širok 30 metara.
 
Skot je rekao da su ljudi na mestu događaja opisali da je eksplozija zvučala kao teretni voz ili mlazni motor.
 
Neki od vatrogasaca čiju je opremu zahvatio plamen, počeli su da skidaju sve sa sebe, uključujući i kacige koje su počele da se tope, rekao je Skot i naveo da je to bila jedna od najgorih scena koju je video.
 
Svih 11 vatrogasaca zadobilo je opekotine, od manjih do onih opasnijih.
 
Prema navodima lekara, trojica su u kritičnom stanju, dvojica su na respiratorima, ali se očekuju da će svi preživeti.
 
 
Vatra je ugašena, a otvorena je istraga koja će utvrditi uzrok požara.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.