Ženi odsečena glava u supermarketu

Na španskom ostrvu Tenerife, nepoznati muškarac je danas u supermarketu ženi odsekao glavu, saopštile su regionalne vlasti.

Na španskom ostrvu Tenerife, nepoznati muškarac je danas u supermarketu ženi odsekao glavu, saopštile su regionalne vlasti.


Muškarac, za koga se veruje da je beskućnik bugarskog porekla sa policijskim dosijeom, uhvaćen je pošto je istrčao iz supermarketa sa glavom u rukama.

Regionalna predstavnica ministarstva unutrašnjih poslova Dominika Fernandes izjavila je da je osumnjičeni, kako se veruje, ušao u radnju, ukrao nož kojim je zatim napao ženu i odsekao joj glavu.

Ubijena žena je državljanka Velike Britanije, što je potvrđeno i u britanskom ministarstvu spoljnih poslova, prenela je agencija AP.

Fernandes je rekla da izgleda da je napad bio nasumičan i da je ubica dobro poznat u toj oblasti. Incident se desio jutros u gradu Arona na jugu kanarskog ostrva.

  • 13.05.2011 19:31
    Beskucnik bugarin odsece nepoznatoj zeni glavu i seta ulicom sa glavom u pola bela dana ))): joj koga ste pimili u E. Uniju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.