Dodik rekao da prisluškuje opoziciju, najavljena tužba i prijava

Predstavnici opozicionih stranaka u Republici Srpskoj najavili su da će podneti krivičnu prijavu i tužbu protiv srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika posle njegovog javnog priznanja da prisluškuje opozicione poslanike.
Dodik rekao da prisluškuje opoziciju, najavljena tužba i prijava
Foto: 021.rs
Predsednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mirko Šarović najavio je da će ova stranka podneti tužbu protiv Dodika i svih onih koji nelegalno prisluškuju narodne poslanike, a podnošenje krivične prijave protiv Dodika najavila je i Partija demokratskog progresa (PDP).
 
Šarović je ocenio da je to nezabeležen slučaj.
 
"To što se sinoć dogodilo u Narodnoj skupštini Republike Srpske je dramatičan pečat jučerašnjeg zasedanja. Član Predsedništva BiH je u zvaničnoj instituciji dao priznanje da prisluškuje opoziciju. Čak se javno obratio i ministru unutrašnjih poslova po tom pitanju", naglasio je predsednik SDS-a.
 
Šarović ističe da je došlo vreme da sa funkcija odu oni koji varaju, sistemski kradu i nemaju šta da ponude.
  • Ognjen

    21.05.2020 14:39
    Evo ga ovaj veliki graditelj po kome je jedna novosadska mahala dobila ime.
  • /

    21.05.2020 12:24
    /
    takav vlada novim sadom

    pa se pitajte zasto se rusi
  • 9

    21.05.2020 12:22
    Ovaj
    naš satrap nije ni rekao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.