Uhapšen zbog ubistva dve tinejdžerke "u ime časti", u svemu učestvovali i otac i brat devojaka

Policija u severozapadnom delu Pakistana uhapsila je muškarca osumnjičenog da je ubio dve tinejdžerke "u ime časti" nakon što se na mrežama pojavio njihov video u društvu mladića koji ih ljubi.
Uhapšen zbog ubistva dve tinejdžerke "u ime časti", u svemu učestvovali i otac i brat devojaka
Foto: Pixabay
Osumnjičeni Mohamed Aslam rođak je mladih devojaka, uzrasta 18 i 16 godina, koje su prošle nedelje ubijene u regiji Severni Vaziristan, na granici sa Avganistanom, kazao je policijski zvaničnik Mohamed Ibrahim.
 
Najmanje četvorica muškaraca, uključujući oca jedne i brata druge devojke, već su u policijskom pritvoru i priznali su da su bili uključeni u ubistvo devojaka, navodi policija.
 
Treća devojka iz videa živa je i spasena je.
 
Svake godine oko 1.000 žena u Pakistanu bude ubijeno u takozvanim "ubistvima iz časti" zbog toga što su "osramotile" svoju porodicu.
  • sunshine

    22.05.2020 15:43
    Uzas
    Jezivo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Odbor Saveta Evrope sutra o prijemu Kosova

Odbor Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za politička pitanja i demokratiju razmatraće sutra izveštaj Dore Bakojani o aplikaciji Kosova za prijem u Savet Evrope.