VIDEO: Prolaznici predsedniku Brazila dobacivali "ubico" i "đubre"

Prolaznici u Braziliji uzvikivali su "ubica" i "đubre" brazilskom predsedniku Žairu Bolsonaru koji je okružen telohraniteljima izašao u subotu na piće i hotdog.
CNN prenosi da je na video snimku koji su njihovi novinari imali priliku da vide zabeleženo kako predsednik jede i pije dok mu prolaznici uzvikuju "ubica" i "đubre". Predsednik je bio okružen telohraniteljima, a u jednom trenutku okrenuo se ka masi i zapretio prstom.
 
Brazil se za vikend našao na drugom mestu u svetu po broju zaraženih virusom korona ostavivši iza sebe Rusiju i Veliku Britaniju, a nakon petodnevnog porasta stope obolelih.
 
Bolsonaro je često umanjivao opasnost od virusa nazivajući ga "fantazijom" ili "malim gripom", navodeći da bi mnogo negativniji efekat na državu ostvarile ekonomske posledice mera karantina.
 
  • iguman

    26.05.2020 00:10
    Narod
    vice ono sto je predsednik. Vucicu to ne bi vikali, nego nesto drugo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.