FOTO: Uhapšeni napadači na vođu kavačkog klana, među njima i državljanin Srbije

Ukrajinska policija saopštila je da su uhapšene tri osobe koje su učestvovale u pokušaju ubistva Radoja Zvicera, kojeg "Vijesti" označavaju kao navodnog vođu kavačkog klana.
Ukrajinska policija je saopštila da su uhapšeni državljani Srbije, Crne Gore i Severne Makedonije.
 
Kako su sinoć preneli mediji, dve nepoznate osobe pucale su na Zvicera, a do napada je došlo u blizini elitnog stambenog kompleksa u ukrajinskom glavnom gradu.
 
"Glavni razlozi pokušaja atentata bile su kriminalne aktivnosti žrtve, moguća preraspodela u kriminalnoj organizaciji, kao i između balkanskih kriminalnih klanova koji kontrolišu trgovinu drogom", rekao je šef Nacionalne policije Ukrajine Igor Klimenko.
 
 
Napadači su pokušali da pobegnu, ali su u jednom trenutku pokušali i da zapale automobil u kojem se nalaze. Policija je uspela da im uđe u trag uz pomoć nadzornih kamera.
 
"Policija je pratila ​​automobil kojim su se osumnjičeni kretali prema Odesi kako bi zemlju napustili van carinske kontrole preko granice između Ukrajine i Moldavije. Kako su napadači naoružani, u policijsku akciju bile uključene spcijalne snage. Ujutru su privedene četiri osobe koje su prethodno pokušavale da pobegnu, a pri hapšenju su pružale otpor", rekao je Klimenko.
 
 
Radoje Zvicer je teško ranjen u Ukrajini. Na njega je ispaljeno više hitaca. 
  • Prle

    27.05.2020 17:44
    Ahaha
    A vidi mafije sa revolverom iz doba carevine haaahhhhhasasjhhhhhaaas upisacu se od koga se ovi tresu od straha hahahahaha
  • nije vam to

    27.05.2020 14:21
    exYU policija
    Apsi bagru
  • Kole

    27.05.2020 13:13
    I
    Gde ce kolo bez Ojdane!!! Jupiiiii

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet