Direktoru MMF-a namešteno hapšenje?

Anri de Renkur iz francuskog ministarstva spoljnih poslova nije isključio mogućnost da je hapšenje direktora MMF Dominika Štrosa-Kana namešteno.

Anri de Renkur iz francuskog ministarstva spoljnih poslova nije isključio mogućnost da je hapšenje direktora MMF Dominika Štrosa-Kana namešteno.


On kaže da nema lični stav, ali je dodao iza hapšenja Štrosa- Kana možda stoje politički razlozi.

Štros-Kan je uhapšen juče na međunarodnom aerodromu "Džon Ficdžerald Kenedi" u Njujorku, samo 10 minuta pre nego što je trebalo da poleti za Pariz.

Tri detektiva u civilu su ga izvela iz aviona "Er Fransa" i uhapsila pod optužbom za seksualni napad u subotu tokom dana, na spremačicu hotela nedaleko kod Tajms skvera, saopštile su njujorške vlasti.

Njegovi advokati su najavili da će se direktor MMF izjasniti da nije kriv kada kasnije danas, kako se očekuje, bude izveden pred sudiju.

Stros-Kan se pominje kao mogući kandidat opozicione Socijalističke partije na predsedničkim izborima sledeće godine, iako još nije formalno najavio kandidaturu.

  • Dušan

    16.05.2011 06:23
    Naravno, ONI nikada nisu krivi i ne rade TAKVE stvari. Biće njegova reč protiv njene, jer se takve stvari rade u četiri oka. Da pogađamo ko će iz toga izaći kao pobednik!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet