Crna Gora proširila spisak: Dozvoljen ulaz sa Kosova i iz BiH

Vlada Crne Gore otvorila je granicu i sa Kosovom.
Vlada je objavila proširenu listu zemalja za čije građane otvara granice, a među njima je, pored Kosova, i Bosna i Hercegovina.
 
U objavi na Tviter nalogu crnogorske vlade se navodi da je Nacionalno koordinaciono telo za zarazne bolesti, na predlog Instituta za javno zdravlje Crne Gore, odlučilo da je od 1. juna dozvoljen ulazak stranaca u Crnu Goru bez karantina za državljane i rezidente zemalja u kojima je stopa aktivnih slučajeva korona virusa manja od 25 na 100.000 stanovnika.
 
Od zemalja regiona, na spisku su od ranije Hrvatska, Slovenija, Severna Makedonija, Albanija, Grčka i Mađarska.
  • Zemunac

    29.05.2020 17:21
    Obraz
    Da smo neki pravi narod,ne bi im isli ni kada nam dozvole. Pa neka onda objavljuju kako im je sezona dobra i kako ima turiata vise nego prosle godine. Mene nece videti,naka im dolaze ovi koji nisu zarazni
  • ZLObodan m.

    29.05.2020 13:22
    Jos jedan dokaz koliko smo omiljeni.
  • Vascelo

    29.05.2020 12:56
    Srpstvo
    a ja mislio svi vole ovu nasu mocnu srbiju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet