Dodik se izvinio, tvrdi da je njegova izjava o prisluškivanju opozicije bila performans

Srpski član Predsedništva BiH i lider SNSD Milorad Dodik izvinio se svima koji su shvatili da je ozbiljno govorio o prisluškivanju opozicije.
Dodik se izvinio, tvrdi da je njegova izjava o prisluškivanju opozicije bila performans
Foto: 021.rs
"Nismo toliko ludi da to tako radimo. Opoziciji se očigledno svideo moj performans. Nema problema, odazvaću se", rekao je Dodik.
 
On je rekao da mu nije problem da da izjavu u vezi sa tim ako ga pozovu iz Tužilaštva BiH, dodajući da se poslanicima opozicije "očigledno svideo taj njegov performans, te da sada podnose prijavu".
 
"Međutim, jedna stvar je iz toga vidljiva, a to je koliki je Srbin Branislav Borenović, pa prijavu podnosi Tužilaštvu BiH, a ne Republike Srpske, jer veruje institucijama na nivou BiH", ocenio je Dodik.
 
Srpski član Predsedništva BiH je na sednici Narodne skupštine Republike Srpske 20. maja za govornicom izjavio da MUP RS prisluškuje telefonske razgovore poslanika opozicije. Zatim je prepričao sadržinu telefonskih razgovora članova opozicije.
 
Izjavio je i da mu sve to dostavlja ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač, te je od njega tražio potvrdu svojih navoda.
  • Singer

    03.06.2020 20:11
    Boles'
    Srbija = banana...
    Republika Srpska = bananica...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet