Raste broj zaraženih virusom korona u BiH, registrovana 43 nova slučaja

U poslednja 24 časa u BiH su registrovana 43 nova slučaja obolelih od korona virusa, čime je od početka pandemije ukupan broj zaraženih porastao na 2.594.
Raste broj zaraženih virusom korona u BiH, registrovana 43 nova slučaja
Foto: 021.rs
U Federaciji BiH je novih 12 slučajeva, koji su registrovani u Tešnju i Sarajevu, a u Republici Srpskoj 31 slučaj, od kojih su na korona virus pozitivna 23 radnika Fabrike obuće "Alfa" iz Modriče.
 
"Virus je još tu i nastavljamo živeti u okolnostima stalne pretnje, te stoga konstantno moramo biti oprezni i pridržavati se propisanih mera lične zaštite", saopštili su iz Kriznog štaba Ministarstva zdravstva Federacije BiH.
 
U BiH su još na snazi mere nošenja maski u zatvorenom prostoru, kao i održavanje fizičke distance na dva metra na otvorenom. U BiH je od početka pandemije korona virusa ukupno preminulo 159, a registrovana su 2.582 slučaja obolelih.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet