Policajac uhapšen zbog sumnje da je škaljarac

Zatvorski policajac Danilo Femić (36) iz Bijelog Polja uhapšen je pod sumnjom da je član škaljarskog klana, objavili su podgorički mediji.
Policajac uhapšen zbog sumnje da je škaljarac
Foto: 021
Mediji navode da je Femić sin sudije Vrhovnog suda Branimira Femića i da je pušten da se brani sa slobode.
 
On je uhapšen u okviru istrage Specijalnog državnog tužilaštva za ubistvo Novljanina Šćepana Roganovića, člana škaljarskog klana.
 
Tereti se za stvaranje kriminalne organizacije i pomoć učiniocima nakon izvršenja krivičnog dela.
 
"Pobjeda" piše da je jedan od osumnjičenih za ubistvo Roganovića priznao inspektorima da je učestovao u zločinu i pristao na saradnju sa tužilaštvom. Zbog statusa o kojem je pregovarao sa tužilaštvom i njegove bezbednosti prebačen je u zatvor u Bijelom Polju.
 
Kako se navodi, zatvorski policajac Femić je ovom pritvoreniku preneo poruke od članova škaljarskog klana i tako uticao na njega da se predomisli i ne bude svedok saradnik.
 
Osumnjičeni za ubistvo Roganovića je zbog poruke od škaljaraca odlučio da više ne sarađuje sa istražiteljima.
 
Nakon što su tužilaštvo i policija utvrdili da je Femić uticao na svedoka, zbog čega je i uhapšen, saradnik se predomislio i nastavio da istražiteljima pomaže u rasvetljavanju ovog zločina.
 
Roganović je ubijen u Herceg Novom 13. februara ove godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet