Uhapšen ljudožder u Moskvi

Posle dve nedelje traganja, moskovska policija je u zapadnom delu grada pronašla ljudoždera iz Ulice Alekse Dundića broj 7.
Posle dve nedelje traganja, moskovska policija je u zapadnom delu grada pronašla ljudoždera iz Ulice Alekse Dundića broj 7. Nikolaj Šćadrin (35) već je bio osuđivan. Policija ga je uhapsila dok je večerao jelo od ljudskog mesa. U frižideru, pronađena je ljudska jetra.

Uhapšeni, dugo lečeni psihijatrijski bolesnik, posle ubistva poznanika Ilje Jegorova, njegovo telo raskomadao je vojničkim ašovom, ostavivši neke delove u frižideru, bacivši druge po kontejnerima u kraju u kojem je živeo, a preostale u obližnju reku. Poslednje dve nedelje, u kolektorima zapadnog dela Moskve pronalaženi su ljudski ostaci. Policija je identifikovala ubijenog Jegorova po otiscima prstiju, a zatim “pročešljala” njegove poznanike. Tako je došla i do ljudoždera Šćadrina.

Istraga je utvrdila da je ljudožder ubio dva čoveka, jednog 30. aprila, a drugog 3. maja. Kasnije je policija na jezercima u Caricinu pronašla i delove tela 35-godišnjeg muškarca. U noći 12. maja pronađena je glava čoveka kraj reke Moskve.

U poslednjih nekoliko godina, u Rusiji je bilo više slučajeva kanibalizma. Početkom 2005. stanovnik moskovskog rejona Medvedkovo Aleksej Slepakov osuđen je na 14 godina zatvora. On je sa svojom nevenčanom ženom ubio komšinicu, a zatim jeo delove njenog tela. Aleksandar Pojarkov (29) jula 2006. ubio je i raskomadao telo režisera dokumentarnih filmova Jevgenija Zorina (69). Policija je frižideru našla čovekovo srce. Grupa pijanica u Tjumenu je u novembru 2007. ubila dva čoveka i njihovo meso pripremala sebi za jelo.
  • Metak

    18.05.2011 10:00
    Omca
    Giljotina

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.