Uhapšen Fikret Abdić

Pripadnici Federalne uprave policije (FUP) uhapsili su danas načelnika Opštine Velika Kladuša Fikreta Abdića, preneo je sarajevski portal Klix.
Hapšenju je, navodi se, prethodio pretres opštinske zgrade.
 
Reč je o akciji kodnog naziva "Mreža", usmerenoj prema više zaposlenih u toj opštini zbog sumnje na zloupotrebu položaja.
 
Ranije je iz Tužilaštva USK potvrđeno da se radi o sumnji na zloupotrebu položaja i povredu ravnopravnosti u obavljanju privredne delatnosti. Akcija je, osim u zgradi Opštine, sprovedena i na još nekoliko lokacija u Velikoj Kladuši.
 
Zgrada Opštine je bila u potpunosti blokirana.
 
Podsetimo, Abdić je u januaru posetio Novi Sad i tom prilikom je razgovarao sa predstsvnicima gradske vlasti, a opširnije o tom događaju i njegovoj biografiji možete čitati OVDE.
  • Deca cveća

    19.06.2020 09:54
    potkivaju konja po mesečini
    Novosadisti se razumeju u babine poslove, reku Unu, a neki ga još i hvale. Kakva divota od grada. Gospoda i deca cveća nevina potkivaju konja po mjesečini. Da li su među njima i Trt, Kominfo i ostali skloni širenju verske i nacionalne mržnje po portalu kad imamo i jednog Zoltana.
  • Zoltan

    19.06.2020 07:58
    Zoltan
    Babo je tito za sve naše i regionalne političare i biznismene. Čovek ima klikere da napravi pare može svako samo damu zavidi. Niko nespominje kako je idtrgovao sa nemcima i amerima i sve novce podelio na bosnu,srbiju i hrvatsku. Koliko je novca dao za srbiju za vreme rata 90-ih i koliko je biznismena iskoristilo njegovo ime za trgovinu sa zapadom. Babo treba da predaje ekonomiju po celoj bivšoj jugi bar bi omladina naučila nešto kako treba. Nezaboravimo svi su ga svojatali dok nisu izmuzli novce koje je napravio na berzi. Za babu podrška velikaaa.
  • Goja

    18.06.2020 20:16
    Goja
    Babo je svima video leđa. Podrška za babu. Majstore svaka čast....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.